Тоталитарно извратени чичковци в костюми
Пестеливо разпределят хляба помежду ни
Краден със години
Откраднати години
От теб и мен
И така е всеки ден
Прематериално пристрастени мними парвенюта
Без да питат те предлагат хора във менюта
Основно ястие десерт
Обичат даже малко и със мед
Да гощават глупостта
Първенец във мисълта
И така е е всеки ден
Аз не искам да живея без да смея
Черни хора мръсни нрави аз жалея
Основно ястие десерт
Обичат даже малко и със мед
Да гощават глупостта
Първенец във мисълта
И така ще е всеки ден
© Кефор Потрати Все права защищены