21.05.2008 г., 21:59 ч.

Чичовци... 

  Поезия
1222 0 2

Тоталитарно извратени чичковци в костюми

Пестеливо разпределят хляба помежду ни

Краден със години

Откраднати години

От теб и мен

И така е всеки ден

 

Прематериално пристрастени мними парвенюта

Без да питат те предлагат хора във менюта

Основно ястие десерт

Обичат даже малко и със мед

Да гощават глупостта

Първенец във мисълта

И така е е всеки ден

 

Аз не искам да живея без да смея

Черни хора мръсни нрави аз жалея

Основно ястие десерт

Обичат даже малко и със мед

Да гощават глупостта

Първенец във мисълта

И така ще е всеки ден

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??