Моят пръв приятел Любозар
на компютрите е страшен цар!!!
На рождения си ден покани
отбор юнаци, все подбрани.
Със съпругите, но без децата,
наобиколихме я софрата...
И ето, че настъпи време
подаръците да си вземе.
В ъгъла на купчинка събра,
но най-отгоре ярко заблестя
един подарък, много странен,
с перушинка розова обагрен.
Секси еротични белезници -
напук на хорските езици!
Стана тихо... Чувахме сърцата...
И мислите нахлуха ми в главата.
Прехвърлих вариантите набърже...
С тези белезници ще обвърже
Любовта - семейната и свята,
или друга ще му скокне във кревата?...
Но и той кат мен не би изневерил,
значение няма, че се е напил!
Много дълго мислих и умувах
и думите във стих римувах,
понеже обещах му много ясно
стихче да посветя прекрасно
за белезниците-подарък,
толкова интимно-сладък!
И изведнъж пред мен проблясна
мисълта ми - толкоз ясна.
Но придружена с много хлад...
Да не би съдбата бясна
да му ги сложи на ръцете
и да му мине изотзад?
Това е вариантът гаден.
Но има втори, по-забавен...
Нас, двамата ахмаци, тук набърже
нека белезниците ни свържат.
И понеже с чуждо не грешим,
със руйно вино ще се утешим!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРИЯТЕЛЮ!!!
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены