21 окт. 2012 г., 20:04

Чиста любов!!! 

  Поэзия » Любовная
760 0 0

Късна нощ – една целувка!

Дива и страстна – от никого неочаквана!

Една жена, една усмивка – толкова много в моите очи!

Погълнати от себе си – игнорирали другите!

Изцапани с думи – коварни и подли!

Пропаднали, злобни, отегчаващо чужди!

Упоени от мирис на любов и желание!

Прикрили греха с приятелско държание!

Съживили сърцата със чиста любов!

© Мира Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??