29 июн. 2019 г., 11:36

Чисто физически 

  Поэзия » Другая
516 0 1

Под езика си имам гъдел, 
непрекъснато човъркане...
Ще изплюя нещо, което не трябва,
ще ти кажа какво в теб ме грабва...

 

Онова чувство да си под чехъл,
да си смачкан, като муха,
да си бълха на задник
на чешащ се чичка досадник...

 

Възпаление на нерв, остра болка
и вадене на зъб... без упойка...
Просто те чувствам чисто физически,
а за решение - факултет юридически...

© Йордан Ботев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Казваш, чисто физически!
    Всъщност, си е чешитско!
    Как ще намериш решение
    във факултет юридически?

    Не знам защо и по какъв начин, но текстът ме грабна с грапавата си неподправеност.
Предложения
: ??:??