19 нояб. 2009 г., 01:06

Чорапките на моя любим 

  Поэзия » Юмористическая
688 0 16

(вдъхновена от еротичните пориви на Аластор)

 

Чорапките на моя скъп любим

ухаят хормонално на Деним,

ако заритка с тях във чужд отбор -

улавям миризмата на Диор.

 

Готов е с отговор на моите въпроси:

с нов спрей е пръскал днес във офиса

срещу комарки и пчелички ципокрили -

как все му кацали и все го жилили.

 

Нарочно розови в пералня му ги правя -

на чужд тепих да го е срам да се сражава,

ако държи да бъдат точно в бяло,

това е знак, че агънце му е забляло.

 

 

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??