5 мая 2016 г., 20:18

Човек 

  Поэзия
321 0 2

За себе си зная,

че трябва да бъдем добри.

Хора, които обичат живота...

Хора, които плачат за чужди

беди, и се радват на чужди

успехи.

Защо тогава във мен 

се пробуждат злоба, ревност,

тъга и разлъка.

И защо в душата ми 

има толкова мъка!?

Дали съм негодник?

Или просто човек?... Който

носи във себе си много тъга.

Тъга...!? Да,

която ме кара да чувствам

вина, вина за човешката ни

същност и съдба.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви момичета за топлите думи!И весел празник!До нови!
  • Защото си човек и нищо човешко не ни е чуждо!
Предложения
: ??:??