20 июл. 2022 г., 20:01

Човек с главно Ч 

  Поэзия
615 2 4

И какво, ако светът е неразбрал
за болките ти, радостите, обичта?!
Нима Човек за показ е живял,
а не, за да гради в себе си света?!

И какво, ако си сам и търсиш брод
в житейския си път нелек?!
Човек не ще е сам, щом носи Бог
и върви единствено напред!

Какво, ако светът край тебе се разпада
и няма място за душата ти - подслон?!
Нима да си Човек не е награда
в този свят на бездушниците - дом?!


© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??