Спрете торентите, моля!
Докога ще е така?
Всеки да краде на воля,
без да плаща за това!
Време идва за промяна,
пустият му интернет
е причина ред да няма
в депутатския бюфет.
Спрете торентите, моля,
Фейсбук, Туитър и Нетлог,
че от тях хвърчат наволя
мисли, водещи потоп.
Дебелянов е ограбен,
Шекспир – беден дисидент
във страната на Украден
нейде в Евро Ориент.
Но, уви, защо тогава
ми е мъчно за света
и започвам с „Вашта мама!“
още рано сутринта.
„Спрете торентите, моля!“
казва кукла на конци,
движена от чужда воля
на банкери и крадци!!!
© Веселин Веселинов Все права защищены