4.02.2012 г., 1:05 ч.

"Човешката свобода свършва там, където почва чуждата!“ 

  Поезия » Гражданска
656 0 0

Спрете торентите, моля!

Докога ще е така?

Всеки да краде на воля,

без да плаща за това!

 

 

Време идва за промяна,

пустият му интернет

е причина ред да няма

 в депутатския бюфет.

 

 

Спрете торентите, моля,

Фейсбук, Туитър и Нетлог,

че от тях хвърчат наволя

мисли, водещи потоп.

 

 

Дебелянов е ограбен,

Шекспир – беден дисидент

във страната на Украден

нейде в Евро Ориент.

 

 

Но, уви, защо тогава

ми е мъчно за света

и започвам с „Вашта мама!“

още рано сутринта.

 

 

„Спрете торентите, моля!“

казва кукла на конци,

движена от чужда воля

на банкери и крадци!!!




© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??