18 окт. 2012 г., 10:55

Чрез душите си го живеем 

  Поэзия » Любовная
747 0 1

Мисълта ми прониква далече напред,

дъхът ми сътворява живот след живот,

с перото си създавам стихове безчет,

с горещите си длани вечно съм на ход.

 

Излъчвам неповторима любов и мир,

от щастие мога да забравя света.

Намерих и пазя чудесен еликсир –

пламъкът и усмивката на пролетта.

 

Може комета в Земята да се блъсне

или световен потоп да я залее.

За това чувство отново ще възкръснем,

защото чрез душите си го живеем.

 

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??