Мисълта ми прониква далече напред,
дъхът ми сътворява живот след живот,
с перото си създавам стихове безчет,
с горещите си длани вечно съм на ход.
Излъчвам неповторима любов и мир,
от щастие мога да забравя света.
Намерих и пазя чудесен еликсир –
пламъкът и усмивката на пролетта.
Може комета в Земята да се блъсне
или световен потоп да я залее.
За това чувство отново ще възкръснем,
защото чрез душите си го живеем.
© Васил Георгиев Всички права запазени
стиховете ти излъчват мир и светлина..
радвам се, да те видя тук..