21 июл. 2010 г., 15:35

Чудният свирач / из "Свири, щурче" 

  Поэзия » Для детей
1328 0 10

Цигу-мигу, цигу-мигу...

Като почне още в здрач,

та му цяла нощ не стига.

Свири чудният свирач.

 

Кой го вижда, кой го знаае?

Ала може млад и стар

със свирнята да омае

този славен цигулар.

 

Цигу-мигу... Няма мира.

Като почне, ще рече,

че ще свири, без да спира

до зори. Свири, щурче!

 

 

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??