9 янв. 2007 г., 16:55

Чудо  

  Поэзия
640 0 20
Стъпки въздушни, леки,
трепет в нежните души.
Ръцете докосват меки,
атлаз и кадифе шуми.

Сън ли е или реалност?
Такт в постоянството,
един миг спонтанност,
нощ в пространството.

Търсене, бяг във времето,
а всеки носи светлината.
Намиране и ето … чудото,
целуна Слънцето Луната.


(а)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??