2 февр. 2015 г., 17:36

Чудо... 

  Поэзия » Гражданская
491 0 1

Посвещавам на Радка Атанасова


В  прекрасен януарски ден

Съдбата срещна те със мен.

На прага в магазинче спрях.
Жена с очарование видях.

 

Красива, със усмивка мила.

И поглед в мене устремила.

Протегна ми приятелска ръка.
Завинаги обля ме с топлина.

 

И оттогава си... специална.

За мен си просто гениална.

Без тебе дните ми са празни.

Тъй скучни и еднообразни.


Ти слънчев лъч си в моя ден.
Животът с теб не е обикновен.
Смехът ми върна и живота.

Спаси ме сякаш от Голгота.

 

Така от този ден до днес

Без никакви съмнения, с финес.

Дарявам си  сърцето безусловно.
На теб, създание духовно.

 

За мен си чудо, знам, че знаеш.
Омайваш, смела си, мечтаеш.
И водиш ме към висините.
Към съвършенство в бъднините.

 

12.01.2015г.

©shon 

© Упорита Добродушкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??