29 июл. 2018 г., 11:25

Чудо! 

  Поэзия
225 0 0

Изгониха Търговеца от храма!

Не беше лесно!

Беше се оял

и беше взел душите за заложник

на фарисеин и митар.

 

Трепереше народът от уплаха

и овчедушно се ската.

"Очакваме Месията" -

проплака,

но - изненада!

С алилуята

при ЕвроДикоф

невинен херувим

с трохи запушва зинали гърла.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??