3 февр. 2007 г., 22:07

Чудо ли си ? 

  Поэзия
852 0 7

 

 

 

Чудо ли си, че така ме омагьоса,

промени представите ми за жена,

ето няколко въпроса,

скитащи се в моята глава :

 

 

Тялото ти тъй ли лепне,

или лепнат ми ръцете,

че лекичко прегръщам те и сетне,

с часове не мога да те пусна ?

 

Устните ти ли са горски мед,

моите ли са жужукащи пчелички,

че със часове да те целувам съм зает,

а езичето ти приказно ме гъделичка ?

 

Очите ти ли са магнит,

че моите така привличат,

най-разкошни, с цвят на лазулит,

да ги съзерцавам продължително обичам ?

 

Кожата ти ли е жарава,

че когато в нея си допра ръцете,

градусите на кръвта ми повишава,

пламва от любов сърцето ?

 

Мрежа ситна ли е любовта ти,

че щастлив оплитам се в нея,

и не мога от сега нататък,

миг без тебе да живея ?

 

Имам още хиляди въпроса,

за теб и твоята природа,

с чудо ли живота ми тъй захароса,

че без тебе вече хич не мога ?

 

 

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??