30 июн. 2009 г., 00:30

Чужд 

  Поэзия » Любовная
567 0 4

Целуни ме като за последно,
а после при нея си върви.
А аз, в агония поредна,
ще събирам в шепите сълзи.

За последно думите кажи...
че аз съм твойта мъничка принцеса
и по своя път си продължи,
че тя те чака, пита се къде си...

Хайде тръгвай, мене не мисли...
мога да остана и сама.
Споменът във мене ще гори...
в сълзите свои ще го угася.

Пък тази - изгарящата болка,
която виждаш в моите очи -
ще я преглътна като залък,
ще мине, макар и да ми погорчи.

Онази - любовта ти нова...
почерни всички мои дни!
Сърцето й ще потопя в отрова,
ако посмее да те нарани.

За годините любов не страдай,
ще свикнеш бързо с новите мечти.
Ако пък не - насила не оставай.
Обади се, ако ти липсват моите очи.

 

                                   

                                                          Мечо, липсваш ми ужасно много!

                                                                                                                     Обичам те!!!

© Ина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Още не си го преживяла този Мечо, но ще ти мине. Повярвай си!
  • Болка е в сърцето ти, но дано по-бързо отшуми и да се усмихнеш!
    Поздрав за силния стих!
  • Ако кажа, че е красиво, ще е малко и гадно - защото болката никога не е красива... Думите ти извикаха сълзи в очите ми, защото знам какво е да боли така... Знам и че всичко отминава... Прегръдки!
  • Мила нежна, принцесо, не тъжи! Прекрасна си! Целувки!
Предложения
: ??:??