31 окт. 2014 г., 07:56

Чужд багаж 

  Поэзия » Любовная
535 0 0

с товар оплоден и дарен
в изгрева на тъмнината
прелял и породен
откъснал се от синевата


дали защото лачената чанта
и спомена за нея ме връхлита
разтрисана от погледа ти срещнат
помръкнал в детството полита

 

подложил крак във морен час
прегърнал собствената си забрава
потъваш и ме търсиш пак
из райските градини на парада

© Ава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??