Lycki & Mojsei
Към Етчи!
Етчи казва думи разни,
че съзира сенки бледи-
словото ни можело да дразни
завистливите съседи...
Буйни пламъци - игриви
сочат към души сгодени,
с което сме щастливи -
с чувство ново - преродени.
Чужда радост заслепява -
грее като озарение,
двойна мяра предявява:
тя при нас е вдъхновение.
© Валери Рибаров Все права защищены
но много бързо стана смешка,
след направеното пояснение
и пак летим с настроение!
Поздрав!