16 мар. 2011 г., 22:08

Чужди 

  Поэзия » Любовная
587 0 1

Дори да съм грешка,
погрешен завой.
Нима не бях твоя,
а ти беше мой?

Живот във заблуда,
любов от лъжи.
Сега аз съм чужда,
ти чужд... как боли.

© Лия Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??