24 сент. 2020 г., 00:30

Чуждо небе 

  Поэзия
372 0 0

Дърво без листа ,по никое време.

Останало голо ,клони овиснало

самотно ,отчаяно ,безмълвно,сиротно.

Съдба отредена на тъжен народ.

Майка самотна, сълзите си бърши

надежда отдавна загубила бе...

че ще се порадва на свойте внуци.

в далечни земи отпратени те.

И за какво ?За шепа алтъни.

Безродинно оплакани в чуждо небе.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??