24.09.2020 г., 0:30 ч.

Чуждо небе 

  Поезия
421 0 0

Дърво без листа ,по никое време.

Останало голо ,клони овиснало

самотно ,отчаяно ,безмълвно,сиротно.

Съдба отредена на тъжен народ.

Майка самотна, сълзите си бърши

надежда отдавна загубила бе...

че ще се порадва на свойте внуци.

в далечни земи отпратени те.

И за какво ?За шепа алтъни.

Безродинно оплакани в чуждо небе.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??