30 дек. 2014 г., 20:53

Чувам ангелски рог 

  Поэзия » Другая
346 0 5

                                                Ч У В А М   А Н Г Е Л С К И   Р О Г

 

 

 

                                               Ти си моята обич! Ти си моя любов!

                                               Аз съм Твоето чедо – следвам святия зов...

                                               Аз Те търсих и плаках. Ето мокро лице...

                                               Дълго, дълго Те чаках – днес си  в мойто сърце!

                                                  

                                             На вълшебното слово то е извор сега

                                             и отново, отново все Те търся така.

                                             Ти си живата  Вяра! Ти си живият Бог!

                                             Всичко тленно е пара. Чувам ангелски рог...     

                                                                                                  

 

                                                                                                                    

 

 

 

© Стойна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И ти да си жива и здрава догодина, до Амина!
    Бог да те благослови!
  • Възхищавам се на любовта ти към бога! Тя е винаги с теб! Нека през Новата година те закриля и бди над теб!Бъди жива и здрава!
  • Мисана, Ангел - приятели, благодаря за добрите пожелания и позитивните коментари!
    През Новата 2015 година много здраве и сбъдване на мечтите ви!
    Бог винаги да бди над двамата! Амин!
  • За Божественото с любов!!!И нека фамфарите свирят!!!Хубав стих!Поздрави!Весели празници!!!
  • Пожелавам ти, Стойна, да срещнеш живия Бог през Новата година и да го приютиш в сърцето си завинаги!
Предложения
: ??:??