Ч У В А М А Н Г Е Л С К И Р О Г
Ти си моята обич! Ти си моя любов!
Аз съм Твоето чедо – следвам святия зов...
Аз Те търсих и плаках. Ето мокро лице...
Дълго, дълго Те чаках – днес си в мойто сърце!
На вълшебното слово то е извор сега
и отново, отново все Те търся така.
Ти си живата Вяра! Ти си живият Бог!
Всичко тленно е пара. Чувам ангелски рог...
© Стойна Димова All rights reserved.
Бог да те благослови!