8 июл. 2010 г., 11:56

Чувстваш ли? 

  Поэзия » Другая
674 1 0

Чувстваш ли моята тъга,
чувстваш ли обречената ми душа,
чувстваш ли... мига,
чувстваш ли, че ще се задуша?

Чувстваш ли моятa любов,
чувстваш ли, че ме губиш,
чувстваш ли гробния зов,
чувстваш ли, че ще изгориш?

Чувстваш ли ме въобще,
чувстваш ли моята помощ,
чувстваш ли ме още,
чувстваш ли шептенията всяка нощ?

Чувстваш ли докосването,
чувстваш ли моята измама,
чувстваш ли момчето,
чувстваш ли, че ме няма?

© Стефан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??