28 дек. 2016 г., 17:57

Чувстваш ли как умираш? 

  Поэзия » Другая
313 1 7

Срещу теб съм насочила

острието на гнева си.

Не ме изопачавай в лудост.

Просто съм разочарована!

Ти умееш да заблуждаваш,

обаче днес не ти е ден.

Чувствам всяка твоя лъжа

как се плъзга по кожата ми

като слузест, стар охлюв.

Настръхвам от погнуса!

Не можеш да ме спреш.

Сега ще се забия в плътта ти.

Ще изпитам твоя ужас.

Ще усетя страха ти

от наближаващата те гибел.

Чувстваш ли как умираш?

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??