Гледали ли сте това предаване:
в село Мечка, във Дунавия,
област в северна България,
циганите се събират -
българите малтретират!
Курниците им обират,
къщите им разрушават,
нивите опустушават …
Кой каквото и да прави,
с тях не може да се справи!
Българите абдикират
или пък от стрес измират!
Тъй и нявга, както чух,
е постъпвал Аспарух –
за да създаде България!
Тъй че скоро, във Дунавия,
ще възникне Циганария!
© Ангел Чортов Все права защищены
"Кой каквото и да прави,
с тях не може да се справи!
...............................
Българите абдикират
или пък от стрес измират!"