21 авг. 2009 г., 20:54

Циганско лято 

  Поэзия » Любовная
519 0 1

И лятото отмина.

Настъпи есента.

Настъпи циганското лято.

И ние гледаме се във очите,

и музика в очите ни звучи,

и ярко слънцето блести,

като в картина на Дали.

И ние искаме, нали ?

Това безкрай да продължи . . .

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??