Aug 21, 2009, 8:54 PM

Циганско лято 

  Poetry » Love
520 0 1

И лятото отмина.

Настъпи есента.

Настъпи циганското лято.

И ние гледаме се във очите,

и музика в очите ни звучи,

и ярко слънцето блести,

като в картина на Дали.

И ние искаме, нали ?

Това безкрай да продължи . . .

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??