21 мар. 2017 г., 17:56

Crave 

  Поэзия
234 0 0

То е едно такова лудо

и те вълнува неистово,

като писък в ухото

и раничка на езика,

не те оставя на мира,

посягаш към него

и пак си отдръпваш ръката,

до следващия път,

когато се издигнеш зверски

 

...и няма да искаш да слезеш.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??