17 сент. 2015 г., 21:48

Цвете 

  Поэзия
465 0 3

Цвете

 

В земята корени впило,

от вятъра взело посока.

Крила, власинки и жило

отъркват се в него и точат

 

гориво за полет към други

цветя. С полени поръсено,

нов живот в себе си ще събуди,

ще бъде харесано ...

и после откъснато.

© Иван Бърдаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??