Цвете
Днес празник е, празник на всички цветя!
Подари едно цвете на Мама,
покажи обичта си към нея голяма!
Подай и го и я целуни веднага,
цветен празник е сега!
Купувах цвете и на моята жена,
три цветя, от мен и моите деца.
Събуждах ги, извиквах ги при мен,
разказвах им за този ден необикновен!
И те с цвете в ръка отиваха при Мама,
да покажат своята обич голяма!
Цветя обича много Любовта!
Подари на любимата жена сега!
Обичам да подарявам Живи цветя,
малки, красиви растения,
с цветове свежи и красиви!
Да Те Истински са Живи!
Това е Истината, Обичта!
Един Човек с цвете в ръка!
© Валентин Миленов Все права защищены