24.04.2016 г., 21:46 ч.

Цвете 

  Поезия » Гражданска
387 1 1

                                               Цвете

 

Днес празник е, празник на всички цветя!

Подари едно цвете на Мама,

покажи обичта си към нея голяма!

Подай и го и я целуни веднага,

цветен празник е сега!

 

Купувах цвете и на моята жена,

три цветя, от мен и моите деца.

Събуждах ги, извиквах ги при мен,

разказвах им за този ден необикновен!

 

И те с цвете в ръка отиваха при Мама,

да покажат своята обич голяма!

 

Цветя обича много Любовта!

Подари на любимата жена сега!

 

Обичам да подарявам Живи цветя,

малки, красиви растения,

с цветове свежи и красиви!

 

Да Те Истински са Живи!

Това е Истината, Обичта!

Един Човек с цвете в ръка!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??