21 мая 2007 г., 12:37

Цвете мое, малко 

  Поэзия
1163 0 1
 

Цвете мое, малко! Обич моя, ненагледна!

За последно

Те прегръщам, целувам!

Колко жалко, че с теб се сбогувам!

Не ни попречиха времето, хората...

Не ще могат и разстоянията да го сторят!

Да се обичаме!

Цвете мое, малко!

Обичам те!

© Костадин Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??