Тягостно сива тишина, черно-бяла самота.
Сред шумната и разноцветна градска тълпа.
Нежно розов порив на любов
и истеричен червен финален зов.
И отново сива тягост и забулена тъга,
невидим шум и пурпурна тъма.
Остър писък, обвит във воал
и на цветовете поредният скандал.
Паяжина с цвят на тишина,
пара с наивен бежов аромат.
А капчици кафе валят
в сива тягост и черно-бяла самота.
© Росица Саси Дамянова Все права защищены