20 апр. 2008 г., 09:35

Цветница 

  Поэзия » Другая
613 0 14

Настъпи светъл празник

за нашите души.

Отново в нас изгряват

пролетни мечти.

Клонки върбови от храма

в дома ще занесем.

Над вратата входна

на венец ще ги сплетем.

Нека радост има

за всички в този ден.

Вече няма зима,

чувствай се устремен.

Днес ще отпразнуваме

на цветята имената.

Да сте винаги щастливи,

озарени от светлината.

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??