Apr 20, 2008, 9:35 AM

Цветница 

  Poetry » Other
614 0 14

Настъпи светъл празник

за нашите души.

Отново в нас изгряват

пролетни мечти.

Клонки върбови от храма

в дома ще занесем.

Над вратата входна

на венец ще ги сплетем.

Нека радост има

за всички в този ден.

Вече няма зима,

чувствай се устремен.

Днес ще отпразнуваме

на цветята имената.

Да сте винаги щастливи,

озарени от светлината.

 

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??