Почувствах ритъма на утринта,
прегърната от цветове чудесни.
Звука им на усмивки се разля,
отворих длани полетяха песни.
В стаята ми задъхтя кокиче
и от тетрадката ми стихче оживя.
Мастилото внезапно се затича
с детското хвърчило полетя.
Ето банда любознателни врабчета,
чуруликат с обещание за младост.
Достигнаха най-милите гласчета
и стаята ми се изпълни с радост.
© Мария Все права защищены