Feb 13, 2021, 10:22 AM

Цветове на радостта 

  Poetry
358 3 6

Почувствах ритъма на утринта,

прегърната от цветове чудесни.

Звука им на усмивки се разля,

отворих длани полетяха песни.

 

В стаята ми задъхтя кокиче

и от тетрадката ми стихче оживя.

Мастилото внезапно се затича

с детското хвърчило полетя.

 

Ето банда любознателни врабчета,

чуруликат с обещание за младост.

Достигнаха най-милите гласчета

и стаята ми се изпълни с радост.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??