Ти ми изпрати твоята душа,
за да ме стопли в тази самота.
За да ми вдъхнеш вяра с песента,
ти ме помилва с нежността.
Закичи ме със прелестни цветя.
Разцъфнаха те в моята душа.
Цветя, цветя на любовта!
Цветя, застинали във вечността!
© Симеон Пенчев Все права защищены
Трогнахте ме и ме просълзихте!
Много съм щастлив, че съм успял да докосна сърчицата Ви!
Не ми достигат думички за да изразя вълнението и признателността си!
Лека вечер и много любов Ви желая!