31 авг. 2008 г., 23:41

***(цветът на гласа) 

  Поэзия
609 0 21

 

Орисана със чужди
шумове,
се лута уморена
Тишината,
в тъмното на времето...
И по ъглите без лице
търси Песента -
в очите й да види
цвета
на своя глас и
да дочуе... себе си...


© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??