19 авг. 2010 г., 21:45

Цвят от рози 

  Поэзия » Любовная
2270 1 22

                       Подари ми мига

и от него направих вселена -

                       за такава любов

                       само Господ решава дали!

Като в сън те обичам -

цвят от рози се сипе над мене...

                       даже топлият дъжд

                       вън във розово вече вали!

Ти си бялата нежност,

всяка клетка с любов напоила!

                       Сбра небесните късчета,

                       на ветреца втъка ги в дъха -

галещ вихър - тъй ласкав,

завалялото щастие в мене...

                       красотата пречистваща,

подарила ми с обич мига! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??