26 дек. 2014 г., 17:06

Цвят пепит 

  Поэзия » Философская
413 0 0

Цвят пепит

RemaTe


А всичко днес е толкоз ясно
във черно бял пореден епизод
и всеки стих е малка крачка
в една игра наречена живот.

© РемаТе Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??