2 июн. 2015 г., 21:37

Цъфтежи 

  Поэзия » Философская
585 0 8

В тишината се скрих

и полегнах с душата си.

После пих,

глътка по глътка тъга.

И несбъдване чаках.

Уви,

то неслучи се.

 

А ти подари ми дъга.

 

И броя цветовете,

и смея се,

уча се,

да бъда онази, която презрях,

някога там,

през близката младост,

когато със ярост живях.

 

Сега се люлея на вярата в себе си.

От лошите спомени сплетох венец.

Увяхна.

 

Разцъфнах.

 

 

© Ле Бед Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??