17 мар. 2009 г., 09:45

Цъфтежно 

  Поэзия » Юмористическая
809 0 18

Ц Ъ Ф Т Е Ж Н О

 

Процъфтя финансовата криза.

Стресна тя дори Барак Обама.

Аз облякох новата си риза

и се заредих с мерак за двама.

 

В тиха вечер моята джипеса

ме намери - да ми мерне пулса.

Бях го вдигнал по вина на стреса,

но ми беше позаспал Импулса...

 

            *     *     *

Не остана и следа от стреса.

Земки и туземки ме харесват!

Цялата световна звездна преса

скочи да ми клати Интереса!

 

Пак цъфтят налъми и тополи,

изборно изгрява всяко гето.

Банките настойчиво ме молят

да ми кредитират BMW-то!

 

Кризите, джипесите и стреса

са модерни афродизиаци.

Дупигони гонят пак дупеси...

Мен ме гонят европапараци!

 

Речник за напреднали:

 

Импулса - точно това, за което си мислите

Трите звезди - другото име се пази в тайна, за да

не се получи нерегламентирана реклама в сайта...

Интереса - съвсем същото, за което се досещате

BMW-то - Bulgarski Multifunkcionalen Welosipied

 

© Николай Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??