26 июл. 2011 г., 18:52

* * * 

  Поэзия » Любовная
436 0 0

Всичко в теб започна да ме дразни,

всеки жест ме отегчава,

от романтиката получавам спазми

и глава ме заболява.

 

Скачам, щом се звънне

на вратата, да не видя теб

и отдъхвам си, ако отвън е

някой млад красив съсед.

 

Против тебе нямам нищо лично,

просто всичко свърши.

Разбери, това не е трагично

и престани да кършиш пръсти!

 

Моля те, не се сърди,

ако понякога съм груба.

Знам, че друг не ще ме издържи

каквато съм си луда.

Така че просто ми прости

и намери си друга!

 

 

© Денни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??