Всичко в теб започна да ме дразни,
всеки жест ме отегчава,
от романтиката получавам спазми
и глава ме заболява.
Скачам, щом се звънне
на вратата, да не видя теб
и отдъхвам си, ако отвън е
някой млад красив съсед.
Против тебе нямам нищо лично,
просто всичко свърши.
Разбери, това не е трагично
и престани да кършиш пръсти!
Моля те, не се сърди,
ако понякога съм груба.
Знам, че друг не ще ме издържи
каквато съм си луда.
Така че просто ми прости
и намери си друга!
© Денни Всички права запазени