29 мар. 2013 г., 19:10

* * * 

  Поэзия
320 0 0

Път. Огромен път.
Едно дете върви по него.
Едно дете от мойта плът
се дуелира със житейските проблеми.

Започва бавно буквичка по буква.
Началото е А, а краят Я.
Понякога се спира уморено
от дълъг път подгъвайки крака.

Път. Огромен път.
Извезан от любов и вяра.
Едно дете от мойта плът
през детските години бяга.

© Миглена Стоименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??