Mar 29, 2013, 7:10 PM

* * * 

  Poetry
321 0 0

Път. Огромен път.
Едно дете върви по него.
Едно дете от мойта плът
се дуелира със житейските проблеми.

Започва бавно буквичка по буква.
Началото е А, а краят Я.
Понякога се спира уморено
от дълъг път подгъвайки крака.

Път. Огромен път.
Извезан от любов и вяра.
Едно дете от мойта плът
през детските години бяга.

© Миглена Стоименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??